CVETJE FLORISIMA
Marija Kastelic s.p.


Stična 64
1295 Ivančna Gorica

Tel: 041-436-614

 

Delovni čas:
Pon - Pet: 8.00 - 18.00
Sobota: 8.00 - 13.00

 

Pur inside je francoska naravna znamka kozmetike, ki v svojih kremah uporablja himalajske goji jagode, ki so eden izmed najmočnejših naravnih antioksidantov.

Pur Inside ponuja celotno paleto izdelkov za obraz in telo. Pur Inside izdelki so narejeni iz 99% naravnih sestavin. Podjetje se ponaša z EcoCert certifikat in CosmeBio certifikatom. Pri izbiri jih vodi kakovost sestavin. Goji jagode gojijo v dolinah Himalaje, Mongolije in Kitajske. Imajo izjemne lastnosti, saj krepijo in spodbujajo vaše kožne celice s svojimi številnimi aminokislinami in vitamini, ter se borijo proti znakom staranja kože. Podarite svoji koži najbolje, odkrijte izdelke Pur Inside.

 

Absolution - luksuzna francoska linija ekološke kozmetike za boj proti gubam in znakom staranja; tako na obrazu kot na telesu. Unisex linija za moške in ženske.

Naši serumi (rešitve) se zmešajo z dnevno kremo, ter na takšen način zagotovijo učinkovitost delovanja. Premešamo obe kremi in rešitev za vašo kožo nanesemo na obraz.

Absolution linija ima EcoCert certifikat. Kar naredi to znamko edinstveno, ni samo to da je ekološka, ampak tudi ustvarjena zanj in za njo.

 

Bloom and Blossom je naravna znamka namenjena bodočim mamicam in dojenčkom. Raziskave so pokazale, da nosečnice in mlade mamice iščejo specializirano blagovno znamko za nego kože, ki je popolnoma naravna in varna za uporabo, in bi dajala enako izjemne rezultate, kot že uveljavljene znamke. Želeli smo ustvariti razkošno linijo izredno učinkovitih kozmetičnih izdelkov, ki ne vsebujejo petrokemijskih sestavin, ter so popolnoma naravni, ter cenovno konkurenčni.

Filozofija naše blagovne znamke je manj sestavin = več rezultatov. Vsak izdelek vsebuje samo res najbolj potrebno število visoko kakovostnih naravnih sestavin, ki so potrebne, da izdelek učinkuje.

 

Doživite izkušnjo wellnessa v vašem domu s tajsko spa linijo Panpuri. Vrhunsko spa linijo jo lahko najdete zgolj v najprestižnejših wellness centrih najdražjih hotelov po svetu. Sedaj je na voljo tudi vam, ekskluzivno pri Florisimi.

Panpuri je luksuzen, domači wellness, ki si ga lahko zdaj tudi vi privoščite. Privoščite vaši koži najboljše sestavine iz daljne Tajske in si priičarajte ambient vzhodnjaškega botaničnega vrta. Panpuri izdelki vključujejo linijo za nego kože, za razvajanje od glave do peta, sveče za dom, ter olja za aromaterapijo. Celotna kolekcija Panpuri temelji na starodavni vzhodnjaški tradiciji naravnih sestavin za izboljšavo počutja telesa, uma in notranjosti. Panpuri je ena izmed najbolj priznanih luksuznih blagovnih znamk spa izdelkov. Je pozicionirana v najbolj luksuznih hotelih in zdraviliščih na Tajskem in v Evropi.